Wednesday, September 29, 2010

GeMOk Vs KUrUs part 1


Okey la
untuk arini saye ye.SAYE.nk cerita pasal
okey2.pendekkan cite.lepas spm dulu saye jadi

GEMUK

haha.betol ni.x tipu punye.lpas spm memang saye gemok
membe2 time skola waktu jumpe sume x caye bentuk fizikal mamat ensem
*err ensem la jugak
menjadi begitu semangat ^_^ sekali.hahahaha
tapi time tu memang x fikir nk kurus balek pon
smpai la satu hari waktu cuti sem taun 2009.
saye ade menonton rancangan ini


okay nak ngaku la ni
kalau tgok AF ke, OIAM ke, rancangan2 realiti laen ke
ade part2 yg sedey tu mmg x nanges la
tapi tgok je cite ni, dgr luahan dorang,tgok ksungguhan diorang
usaha nak kuruskan badan, pengalaman mereka2 ini diejek sebab fizikal mereka begitu
teros air mata ini mengalir, menitik (hahaha) *serius wa x tipu lu*
jadi bertitik tolak dari itu, bermula lah usaha Naim Noor Alim
selama 2 bulan untuk menguruskan badannye yg seberat 76 kg itu
haha.bapak BESAR aku dulu oii
dan selepas 2 bulan.....



haha.itulah saye
*tettt.tipu
saye berjaye trun 18 kg.hahaha.ya saye turun 18 kg menjadikan berat saye

58 kg la weyy!!

okeyh macam mane saye lakukan?
akan diceritakan dalam part 2 nnti.hahaha

*p/s : Lelaki di atas adalah Eric Chopin
       pemenang The Biggest Loser Season 2 dan juga idolaku ketika itu
       


2 comments:

  1. biggest loser faveret mak aq
    hihihi :D

    ReplyDelete
  2. ko gemok ke ldu?mak aii 18kg wehh
    share la naem cmne?

    ReplyDelete