Monday, January 31, 2011

:: BiLe SaHabAt BLoGGeR BeR'GatHeRiNg' ::

Alhamdulilah
syukur akhirnya
program sahabat blogger day out
dah settle pon 

fuhh, memang havoc la sume2 yang datang
nak cakap satu mende je
memang sporting la sume.hahaha
beb, korang memang 'banyak mulut'
borak macam dah lame kenal
padahal sume kenal time gathering tu je

papepon memang bes.memang meriah.memang gempak
haha, times square tu dah mcam pusat beli belah
Sahabat Blogger je gamaknya
dah, aku malas nak merapu, biar gambar cerita betape besnye gath

WAJAH2 CERIA + SPORTING



maskot SB, KLF.haha


bersame blogger otai bro ben ashari











credited to nick faiz for editing


Tetamu Istimewa SB, Heliza Helmi

haa, dah puas tengok gambar?
disebabkan kelembapan line berukband yang lagi lem dari kura-kura terlentang
so ini je lah yang mampu nak upload
yang laen-laen nanti upload kalau speed intenet laju

jadi di kesempatan ini nak ucapkan
terima kasih dan jutaan penghargaan
kepada semua ahli SB yang dapat menghadirkan diri ke gathering
seroiously korang sume memang gile2, slumber abes, lawak

hopefully, persahabatan yang terbina dari gathering
akan teros berkekalan sampai bile2
jom kite doa-doa moge akan ade lagi event macam ni di mase depan
dan thanks to semua blogger2 yang dah boleh dikire otai
sebab sudi turun gathering.terharu sebab nak jumpe kitorang yang still newbie ni

SEE YA ^_^

:: footnote: maseh lagi stress sebab x dpt bergambar ngan heliza.waa~ ::

17 comments:

  1. hahaha.gambar aq xde pon dalam post ko aina =(
    hehe

    ReplyDelete
  2. elis: ko kerek smalam.hahaha! =)

    ReplyDelete
  3. dd pun x sempat nak post entry pasal gath tu agi...hehe...

    ReplyDelete
  4. sedihnyer tak ada pic kat dlm gathering ni tapi tetap ingat kawn2 semua ok.. keep in touch..

    ReplyDelete
  5. best nyeeee...rugi rse x join ari tu..ad keje la

    ReplyDelete
  6. eh, gmbr ke 4 tu mcm nik faiz jer..yeke??

    ReplyDelete
  7. yess!akuu...takde!
    kuciwa xpat join.best tgok korg2 nih.;p

    ReplyDelete
  8. Wah...seronoknya bawak kamera..SkY pegi xbwk kamera..gmbar xsmapi sepuluh pun...mane nak cari gmbar yg diorang tgkp sorang2 tuh eh? ahah :-D

    KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA???

    ReplyDelete
  9. teringin nak join gathering bagai sume nie...tapi tak berkesempatan lagi :)

    ReplyDelete
  10. wah.. hunny ada dalam gambar tu!!! tapi tak jumpa pun dengan naim live.. :(

    ReplyDelete