Saturday, January 29, 2011

:: DeBArAn GatHeRinG SaHaBaT BLoGGeR ::

semasa entri ini sedang ditaip
penulis sedang berada dalam satu kondisi
yang mane amat berdebar-debar, cuak pun ade, risau, excited
hahaha
semuanya kerana
kerana
kerana
kerana 
-
-
-
-
Kerana Apa WOI!?

haha sumenye sebab esok adalah 
Sahabat Blogger Day Out [SBDO]
huhu, sumpah cuak, risau jugaklah esok
lagi2 antare yang tolong organize event ni
(aku tolong organizer je) hehe

perasaan tadi tu sume ade sebab
pade awalnye kitorang x jangke lah SB jadi mcam fenomena kat fbook ni
haha.bajet2 paling ramai pon 30 lah
sekali mak aihh.rase mau lebih 100 tak pasal2
hahahaha

papepon, mengharapkan sangat2
same-same kite semua berdoa
semoga first ever gathering for grup SB ni
akan menjadi satu kejayaan dan seterusnya
memungkinkan akan ade aktiviti gathering yang seteros-terosnye

haa, pade mane-mane lagi blogger yang free esok
moh le kite meriahkan
event tergempak la jugak tahun.hahaha
dekat times square pade ari ahad, 30 januari 






JUMPA ANDA DISANA! =)

:: footnote: excited nak jumpe sahabat2 blogger.hehe ::

16 comments:

  1. lokasi tu besar sangat, spesifik sket ....hajatnya nak ke sana gak esok. ada masa boleh joint sekali

    ReplyDelete
  2. esok pergi,.=) tapi kalau xmain bowling aci x?hihi

    ReplyDelete
  3. eelobor: gather kat foodcourt atas.papepon kalau ade prob msg no yang diberikan
    zaty: =)
    yaya: hehe.wow.jom join esok =)

    ReplyDelete
  4. muas: haha.xpe2.janji join.kite borak2 pon da alrite

    ReplyDelete
  5. yaya memang pegi la. tapi bila tgk semua org excited rasa takut pulak. XD

    ReplyDelete
  6. tau xpe yaya.organizer lagi cuak.takot x cukup korum nak muat sume.hehe

    ReplyDelete
  7. macam milo padat maksima la tempat bowling esok. adui kalau ramai yaya pulak segan. sumpah segan. -___-|

    ReplyDelete
  8. hehe.ala.sume dak2 SB.sebab tu nak wat gath.haha.xyah segan2.sebab esok konfem sume dak2 SB je

    ReplyDelete
  9. niesz xdpt nk join sbb ade org nk dtg uma ari nie..huhu..

    tlg doakan adik niesz yer..
    updated entry : risau nya adik kat kaherah, ada rusuhan

    ReplyDelete
  10. hehe..tad kita berjumpa ke tidak eh..hehe

    ReplyDelete