Tuesday, January 18, 2011

:: TAhNiAH SAhaBaT BLoGGeR DaH 500 ::

untuk entri kali ni
nak wat ucapan tahniah sikit
kepada group SAHABAT BLOGGER
tahniah sebab ape?
sebab
sebab
sebab 
-
-
-
-
-
-
-
-
 wei kita punya member da 5000 500 da wey
yup 500 okey
banyak kan ahli sahabat blogger
memang tak sangke
mule-mule tujuan buat sekadar nak suke-suke
nak kumpul2 blogger yang ade kat alam maya
ingat lagi admin SB amal ngan acap cakap
kalau dapat 200 dalam setahun pun 
da kire terbaek dah 

tapi siape sangke kan
x sampai 3 bulan, pergh ahli die dah naek 514(setakat entri ditulis)
memang terbaek dan x sangke lah kan

dan kat sini jugak kite ucapkan tahniah dan terima kaseh 
kepada amal, acap, atiq dan bro framestone selaku admin
x lupe juge kepada membe2 laen yang aktif 
khairulhakim (pemenang contest wat logo sahabat blogger)
dan lain-lain ahli SAHABAT BLOGGER
(sori x mampu nak tulis name sume.byk weyh! sori2)

kite keep the bonding antare kite
jadikan SAHABAT BLOGGER antara group teraktif kat facebook
dan jugak Malaysia (boleh kot) hehe

owh, lupe lak
walaupun SB ni kire group newbie la
tapi kite da ade event da,haaa
hebat kan


saje je la nak mention name aku ade gak.hahaha


haa, so sape2 yang free tu, bole lah datang
kite same2 meriahkan lagi majlis tu
kat sini nak pamer sekali la logo baru sahabat blogger
(promote sket) =)

okeyh.itu saje entri kali ni
dan sekali lagi congrats r korang! ^_^

:: footnote: saye nk jadi admin lah.boleh x? hahahaha.gurau beb ::

3 comments:

  1. Wah,sangat suka dengan SB.
    Tengs tulis nama amal meor juga.Sayang kamo lah~
    Semoga SB terus aktif!

    ReplyDelete
  2. hahaha.same2.moge SB tros aktif

    ReplyDelete