Friday, January 21, 2011

:: EnTri BerSeJaRAh YaNg BerNamA 1000 ::

hadoii.aku berbloging lagi
bagi salam dulu
assalamualaikum
haa, sambung balek aku berbloging lagi
padahal asigment sume da memanggil
naim, siapkanlah kitorang, siapkanlah.he~

mintak maap assignment, demi benda yang 1000 ni
aku terpakse tolak korang ke tepi
demi mende yang yang 1000 ni
aku mesti tinggalkan korang kejap
ape mende 1000 ni wey??

haa, kalau nak tau 
SAHABAT BLOGGER DAH 1000 ORANG AHLI
waahhhh
gile kan? hebat kan?
ingat lagi entri yg lepas pasal Sahabat Blogger dah 500 orang
tup2.fuhhlamak
1000 beb.1000 beb.hahaha

weh seriously bangge dengan korang
lagi-lagi Acap dan Amal
pengasas Sahabat Blogger.korang memang create history

bayangkan baru 2 bulan lepas, aku ingat lagi korang due borak, cite kat aku
semangat korang yang aq nampak time tu
memang korang betol2 nak Sahabat Blogger menjadi group terhangat
nahh, Sahabat Blogger fenomena skarang wehhh
aku tak tipu korang.memang Sahabat Blogger fenomena

dengan kehadiran ramai blogger otai
ramai lagilah otai2 yang sudi tunjuk ajar wat kebanyakan ahli yang boleh
dikatakan newbie
terimas kaseh, jutaan terima kaseh sudi bimbing kitorang

dan kepada semua ahli SAHABAT BLOGGER
kite same-same jage group ni dengan bersemangat
kalau boleh jadikan sahabat blogger satu brand
yang dikenali di Malaysia, insyaallah
kite semua bukan setakat sahabat di alam siber
tapi kite sahabat di alam realiti

hehe,ala.rase teharu pulak mase tulis entri ni
papepun jujur nak cakap
memang skunk ni asal bukak facebook mesti bukak sahabat blogger dulu
wall sendiri wat x tau dulu.haha
sampai macam tu sahabat blogger punye penangan.hehe

dan last sekali, jom kite same2 raikan jumlah bersejarah ni
yeahh, ingat sume
SAHABAT BLOGGER DAH LEBIH 1000 AHLI
CONGRATS! 

:: footnote: proud to be Sahabat Blogger ::

12 comments:

  1. Tahniah u All...
    Syg sgt2 lah kt korang.Hari2 ngadap SB je.Wajib kot!

    ReplyDelete
  2. atiq: haha.samelah.bukak fboook crik SB dulu
    shaizhar: tahniah kepada pengasas dan admin
    amal: satu fenomena kan SB? haha
    Cik Yuki: hehe.hye membe SB =)

    ReplyDelete
  3. 2 la...trase sgt bangga kan dpt jd ahli sahabat blooger....rs ny br smlm tgk brape ratus je...ttibe arini dah 1000 lebey....bangga2!!! thanx n congratz kpd pyumbang idea asal....=)

    ReplyDelete
  4. yup..terasa bangga jd sebahagian drpd SAHABAT BLOGGER

    ReplyDelete
  5. weee..tahniah2!!
    kite pown dr sb gaksss

    ReplyDelete
  6. amal: haha.aku dah tersedu-sedu nanges ni mal
    bunga: yeahh.congratz kat pengasas ngan admin.hehe.dorang dah cetus fenomena baru
    azureen: yeah! kite SAHABAT BLOGGER =)
    fatin: hehe.tahniah tu fatin gak dan tahniah tuk sume ^_^.kite doa SB teros succes.hehe

    ReplyDelete
  7. betul2....congratz kat sume ahli2 jugak...sbb mmeriahkn group...=)

    ReplyDelete